Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa are un nou program de vizită pentru aparţinători!

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa are un nou program de vizită pentru aparţinători. Noul manager interimar Cristina Bacer a luat această decizie pentru a stopa aglomeraţia din spital şi pentru a proteja bolnavii.

“În ședința comitetului director s-a stabilit următorul program de luni până vineri între orele 13-15 şi 19-20, iar sâmbăta şi duminica cei interesaţi îşi pot vizita rudele de la ora 13-18. Menționez un lucru foarte important, pacienții au obligația de a-și informa familia despre orele de vizită, intrarea aparținătorilor fiind interzisă în restul zilei, în timpul programului de lucru. Toate aceste demersuri sunt pentru o bună desfășurare a activității medicale și pacientul să beneficieze de o îngrijire cât mai bună”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al unității medicale, Carmen Brumar.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa reprezintă unitatea sanitară cea mai complexă a Judeţului Caraş Severin asigurând asistenţă medicală de specialitate a peste 80.000 locuitori din municipiul  Reşiţa, respectiv a peste 300.000 locuitori a județului Caraş Severin.

Daiana Roșca

 

De același autor

Related Articles