Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, cea mai mare unitate medicală din Caraş-Severin, care asigură asistenţă medicală de specialitate pentru peste 300.000 locuitori face din nou angajări.

Spitalul din municipiu are nevoie de 6 medici pentru secţiile Boli Infecţioase, Neonatologie, Cardiologie, Radiologie şi UPU-SMURD. Se pot prezenta rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire, specialişti sau medici primari, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, Violeta Florea.

Taxa de înscriere este de 200 de lei. Cei interesaţi trebuie să depună un dosar cu următoarele acte: cerere în care se menţionează postul pentru care doresc să candideze, copie xerox de pe diploma de medic şi adeverinţă de confirmare în gradul profesional, acte doveditoare pentru calculul punctajului prevăzut în Anexa nr 3 a ordinelor menţionate, declaraţie scrisă că nu au fost condamnaţi penal pentru fapte care îi fac incompatibili cu postul pentru care doresc să concureze, certificat privind starea de sănătate, dovezi că în ultimii cinci ani nu au fost sancţionaţi de unităţile în care a activat şi de Colegiul Medicilor din România, copie xerox de pe autorizaţia de liberă practică, chitanţă de plată a taxei de concurs.Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon: 0255 – 22 78 30.

Daiana Roşca