[FOTO] Spărgătorii de maşini au fost reţinuţi… din nou

furt din masini (2)

Doi tineri au fost prinşi în flagrant, în această dimineaţă, la scurt timp după ce au sustras bunuri din 4 autovehicule parcate pe raza municipiului Timişoara. Ei acţionau prin spargerea sau forţarea gemului de la portiere, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Mirela Drăghicioiu. „În jurul orei 03.00, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au interceptat doi tineri care se deplasau pe strada Liege, având asupra lor bagaje voluminoase, moment în care cei doi au fugit. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestora, reuşind imobilizarea lor la câteva străzi depărtare, după care au fost conduşi la sediul secţiei pentru audieri. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că, în cursul nopţii, ce doi tineri, de 22 şi 27 de ani, ar fi sustras, prin spargerea sau forţarea gemului de la portiere, bunuri (picamer, GPS, lanterne, chei auto, cartelă interfon) din 4 autovehicule parcate pe raza municipiului, cu intenţia de a le valorifica”.
Prejudiciul în valoare de 4000 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor.
Unul dintre autori a mai fost reţinut şi în urmă cu 3 zile pentru aceeaşi faptă. Judecătorii au decis atunci ca el să fie cercetat în libertate.
„Şi de această dată s-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a bănuiţilor, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Drăghicioiu.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles