Somnul în lanul de rapiţă dăunează grav sănătăţii

Doi bărbaţi de origine afro-asiatică au fost răniţi pe drumul judeţean care face legătura între localitățile timișene Şemlacu Mare şi Gătaia.

Polițiștii de frontieră din Sectorul Moravița au constatat că cele două persoane erau fără documente de identitate asupra lor şi necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul  membrelor inferioare. Cei doi migranţi au spus că au adormit într-un lan de rapiţă şi au fost acroşaţi de un utilaj agricol, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, agent şef principal Mihaela Leş.

„Având în vedere faptul că bărbaţii de origine afro-asiatică au fost depistaţi în marginea drumului DJ 588, care face legătura între Şemlacu Mare şi Gătaia, au fost anunţate şi organele de poliţie din cadrul Poliţiei orașului Gătaia. În primele declaraţiile ale celor doi bărbaţi care vorbeau o engleză greoaie, aceştia au spus că au adormit într-un lan de rapiţă şi au fost acroşaţi de un utilaj agricol. În cauză cercetările vor continua în prezenţa unui interpret autorizat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, de către polițiștii de frontieră din cadrul SPF Moraviţa împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Gătaia, pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului”.

De același autor

Related Articles