Şofer iute şi furios. S-a supărat pe indicatoarele rutiere

Un tânăr de 26 de ani din Obreja a reuşit să distrugă 3 indicatoare rutiere. Accidentul rutier a avut loc noaptea trecută pe DN 68 la ieşirea din municipiul Caransebeş. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, spune şeful şerviciului Cabinet din IPJ Caraş-Severin, comisar şef Dan Bortiş.

„În data de 28.03.2016, , în timp ce M.F.G., de 26 ani din Obreja conducea un autoturism în direcţia Caransebeş – Obreja, pierde controlul autoturismului, părăseşte carosabilul spre dreapta şi loveşte un indicator rutier după care revine pe carosabil, pătrunde pe contrasens, părăsind carosabilul spre stânga şi loveşte alte două indicatoare rutiere. În urma producerii accidentului conducătorul autoturismului a fost rănit uşor fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş”.

Poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu avea nici permis de conducere. Surse din Poliţie afirmă că tânărul a mai comis o tamponare în Caransebeş, cu puţine minute înainte de a ieşi în decor pe DN 68. Cel mai probabil, maşina era împrumutată de la o cunoştiinţă.

Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

(Sebastian Dragomir)

foto: facebook

De același autor

Related Articles