Sodol, pârâu cu ghinion. Două evenimente şi 6 victime în 15 minute

1216

Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Reșița a intervenit sâmbătă, 27 mai,  în jurul orei 19:30, în cazul unui bărbat care a căzut în pârâul Sodol, în apropierea stadionului de la Minda. Bărbatul era în stare de conștiență și a reușit să urce singur pe scara din dotarea autospecialei, afară din albia pârâului.

După mai puțin de 15 minute a fost anunțat un accident rutier în urma căruia un autoturism a plonjat în același pârâu, la nici 300 de metri depărtare de primul incident. La fața locului a intervenit de urgență un alt echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, căruia i-a venit în sprijin echipajul care a acționat pentru salvarea bărbatului, după predarea acestuia la Serviciul de Ambulanță Județean.

Accidentul s-a soldat cu cinci victime, din care un minor. Trei dintre victime au fost extrase din autoturism de către alți participanți la trafic care le-au și transportat la spital. Celelalte două victime au fost extrase din râpă de către pompierii militari cu ajutorul tărgilor din dotare și predate echipajelor SAJ, conștiente.