Sistem nou de informare a turiştilor: info-chioşcuri

infochiosc

La Reşiţa s-a încheiat astăzi proiectul transfrontalier “Acţiuni comune, valori comune – Reşiţa şi Kikinda împreună pentru viitor”. După cum a menţionat primarul municipiului, Mihai Stepanescu, s-a urmărit realizarea unei dezvoltări socio-economice durabile şi echilibrate a celor două oraşe, pe baza unei dezvoltări comune a turismului transfrontalier şi creşterea numărului de turişti cu cel puţin 20%.

Pentru atingerea obiectivelor au fost achiziţionate şi amplasate 20 de info-chioşcuri destinate informării cu privire la potenţialul turistic al celor două oraşe, Reşiţa şi Kikinda, şi a împejurimilor, au fost editate 400 de ghiduri turistice în limbile română, sârbă şi engleză, mai multe pliante şi broşuri, un studiu de fezabilitate privind reabilitarea primului pod sudat şi nituit din Europa care se află la Reşiţa şi un website de promovare a obiectivelor turistice.

Valoarea totală a proiectului a fost de peste 400.000 de euro şi s-a derulat în cadrul Programului IPA de cooperare transfrontalieră România – Republica Serbia.

De același autor

Related Articles