Numai politicul mai poate salva UCMR-ul –sunt de părere sindicaliştii din Reşiţa. Aceştia au prezentat situaţia dezastruoasă în care se află această societate intrată în insolvenţă, cu peste jumătate din personalul rămas în 75% şi fără comenzi.

Liderul sindicatului din UCMR, Jivomir Tovladiaţ a ridicat în faţa prefectului Florenţa Albu şi a vicepreşedintelui Consiliului judeţean, Ionuţ Popovici, din nou problema acestei societăţi care se stinge încet, dar sigur. El a acuzat guvernul că a achiziţionat energie din străinătate, deşi România poate să producă prin sistemul hidroenergetic pe care îl are, mai mult decât este nevoie, iar UCMR-ul are capacitatea de a-l repune în funcţiune, dacă ar exista voinţă politică – a spus acesta în şedinţa de dialog social a judeţului, care a avut loc astăzi.

Prezent la această întâlnire, liderul BNS din Caraş-Severin, Nicolae Drăgan a avut o altă propunere, şi anume o reuniune cu toţi parlamentarii judeţului, pentru care noi, cetăţenii i-am trimis să ne reprezinte, a spuns el.prefectul judeţului Florenţa Albu a răspuns pozitiv la această solicitare, dar pentru că astfel de încercări s-au mai făcut şi anii trecuţi, rămâne de văzut dacă aceştia vor accepta invitaţia şi vor milita pentru judeţul pe care îl reprezintă.