Și frigiderul poate ucide…câteodată

Pompierii reșițeni au intervenit aseară pentru stingerea unui incendiu izbucnit în blocul CFR de pe Calea Timișoarei din municipiu. Focul s-a produs din cauza unui scurt circuit electric, la  frigiderul dintr-o locuință aflată la parterul imobilului. Forțele de intervenție au pătruns în apartament pe geam, pentru că în casă nu se afla nicio persoană. În interior a fost găsit mort câinele familiei, care, cel mai probabil, s-a intoxicat cu fum, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, al judeţului Caraş-Severin, plutonier major Magdalena Tocmelea.

„Au intervenit două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Reşiţa. Incendiul se pare că a izbucnit în urma unui scurtcircuit cauzat de un frigider defect. Incendiul se manifesta mocnit la frigider şi materiale textile din apropierea acestuia (covor, haine), degajand foarte mult fum. Acesta a inundat locuinta şi a îngreunat intervenţia, din cauza lipsei vizibilităţii. Pompierii au pătruns în apartament pe geam, deoarece nu era nimeni acasă. Din nefericire, în apartament s-a găsit un căţel decedat”.

Reprezentantul pompierilor a mai spus că nu a fost necesară evacuarea altor persoane din bloc. La faţa locului au fost prezente şi echipaje ale Poliţiei.

(Sebastian Dragomir)

Foto: ISU Semenic