Servicii stomatologice gratuite în 7 cabinete pentru elevii din Reşiţa

Primăria Reşiţa le reaminteşte elevilor care învaţă în unităţile şcolare din municipiu că pot beneficia de servicii stomatologice gratuite în 7 cabinete din oraş. Acestea sunt dotate cu aparatură de ultimă generaţie şi au materialele sanitare necesare afecţiunilor dentare.

Primarul Ioan Popa face apel la părinţi să-şi îndrume copiii către aceste cabinete stomatologice, aflate în subordinea primăriei Reşiţa.

Noi avem 7 cabinete stomatologice gratuite le-am luat scaune le-am luat aparatură le-am luat tot ce le trebuia, ustensile, freze și am zis oameni buni aveți 1.200 de copii de fiecare medic, dacă facem un calcul matematic, jumătate nu au probleme cu dinții doar jumătate din ei 600. Să știți că elevii merg în aceste cabinete pentru sigilii de plombe de dinți ș.a.m.d.

Lucrurile funcționează foarte bine şi chiar încurajez părinții să-și trimită copiii spre aceste cabinete”.

În aceste cabinete stomatologice şcolare, copiii pot beneficia de tratamente precum sigilări, detartraje, tratament carii, extracţii dentare, în toate situaţiile, intervenţiile stomatologice fiind gratuite.

În plus, încă mai există părinţi care nu cunosc acest subiect şi nu ştiu că pot să-şi trimită copiii la aceste cabinete stomatologice, de altfel foarte bine dotate, tocmai pentru a beneficia gratuit de diverse proceduri medicale pentru îngrijirea dinţilor.

Cabinetele medicale stomatologice din şcolile din municipiul Reşiţa deservesc peste 10.000 de preşcolari, elevi şi studenţi.

De același autor

Related Articles