Şefi din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş reţinuţi de DNA

sediu-ipj-t-600x400-7

Șeful Inspectoratului Poliţiei Timiş, comisar şef Sorin Munteanu şi adjunctul său, comisar şef Florin Bolbos au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după mai multe ore de audieri. Ambii au fost conduşi de la sediul DNA Timişoara spre arestul Inspectoratului Judeţean Timiş.
Întrebat de jurnalişti care sunt acuzaţiile care i se aduc, Bolbos a răspuns că este vorba despre abuz în serviciu. Pe lângă cei doi, anchetatorii au mai decis reţinerea lui Vasilică Gârbaci şi a lui Cosmin Blede, ambii comisari la Serviciul Rutier. Ofiţerii de poliţie sunt acuzaţi de dare de mită.
Surse din rândul anchetatorilor spun că poliţiştii ar fi oferit bani pentru avansări în grad. Tot în arestul IPJ Timiş şi-a petrecut noaptea şi primarul din Recaş, Pavel Teodor care a declarat la iesirea din sediul DNA Timisoara, că a vrut să facă ordine în oraş şi că nu a facut nimic ilegal.
Și șeful Politiei Rutiere Timiș Marcel Crăciunescu a fost reținut de DNA Timișoara. În jurul orei 2:40 Marcel Crăciunescu a părăsit sediul DNA Timișoara, după ce a stat de vorba cu anchetatorii. Suspecţii în dosar sunt acuzaţi de luare de mită, abuz în serviciu, trafic de influenţă şi fals. Marţi vor fi prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. (Mirabela Afronie)

Sursa foto: TION

De același autor

Related Articles