Se mută Casa de Pensii

Problema spaţiului locativ în care își desfășoară activitatea Casa Judeţeană de Pensii din Caraş-Severin este pe cale de a fi rezolvată.

În acest an au fost primite fonduri pentru achiziționarea unui nou sediu și este o chestiune de câteva zile până când va fi schimbată locația, spune directorul Dorin Brăilă.

„Pentru achiziționarea unei clădiri cu destinația de sediu în anul 2023, s-au aprobat fondurile bugetare necesare, fapt pentru care am reușit să achiziționăm imobilul situat în Municipiul Reșița, str. I.L. Caragiale, nr. 16, sediu achiziționat de la S.C. DIAMANT SERVCOM S.R.L. Reșița și care, este corespunzător desfășurării activității Casei Județene de Pensii Caraș-Severin. De la data achiziționării noului sediu, am demarat operațiuni de eficientizare a rețelei I.T., în raport cu necesitățiile funcționale specifice de lucru ale instituției noastre”.

Dorin Brăilă estimează că cel târziu până la sfârșitul anului va fi efectuată mutarea fizică a personalului, a bunurilor mobile și arhivei Casei Județene de Pensii.

Cele mai citite

Related Articles