Scandalul vizelor de flotant ajunge și în Caraș-Severin

Peste exact o lună va începe campania electorală pentru ambele scrutinuri din 9 iunie. Cu toate acestea, scandalurile politice au debutat deja, inclusiv în Caraș-Severin. Prefectul Ioan Dragomir se așteaptă la un număr de 2-3 mii de vize de flotant.

„Probabil că discuții vor fi la mai multe comune mai multe localități. Acum s-a încheiat perioada cu acei flotanți, probabil că nu vor mai fi asemenea scandaluri. În această perioadă a crescut și numărul celor interesați să-și facă aceste vize de flotant, vize de reședință”, a declarat prefectul.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu spune că este interesat din punct de vedere tehnic de aceste vize de flotant.

„Suntem și noi interesați deoarece numărul acestor flotanți influențează cumva numărul alegătorilor și influențează necesarul de buletine de vot. Practic, asta ne interesează pe noi, să asigurăm necesarul corect de buletine de vot, astfel încât la alegerile din 9 iunie să poată vota fiecare cetățean care are dreptul în județul Caraș-Severin. Astăzi am trimis această solicitare Direcției de Administrare a Bazelor de Date din MAI și așteptăm în câteva zile să primim răspunsul exact pe fiecare localitate în parte”.

Întregul interviu cu prefectul județului Caraș-Severin, Ioan Dragomir, poate fi ascultat aici:

Cele mai citite

Related Articles