Scandalul de la Primăria Mehadia este cercetat de polițiști. S-a lăsat cu dosar penal!

Scandalul cu tentă politică, izbucnit zilele trecute la Primăria din Mehadia, a ajuns pe mâinile Poliției. A fost întocmit chiar și un dosar penal, dar cercetările nu sunt încheiate, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

„În data de 8 aprilie, la ora 11.15, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că nurorii sale nu i se eliberează viză de flotant. Din primele verificări s-a stabilit că serviciul local de specialitate nu era alimentat cu energie electrică din cauza unei defecțiuni tehnice, ce urma să fie remediată de reprezentanții companiei de electricitate cu care unitatea avea încheiat contract de furnizare a energiei. De asemenea, cererile pentru eliberarea actelor de identitate ale persoanelor solicitante ar fi urmat să fie implementate în sistem după reluarea alimentării cu energie electrică. În aceeași zi, la ora 13.13, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați de către primarul comunei respective despre faptul că persoane neautorizate fac reparații la rețeaua electrică a serviciului de evidență a populației. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt de energie electrică, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”.

Cazul este urmărit și de prefectul Ioan Dragomir. Într-un interviu difuzat la postul nostru de radio, acesta a spus că astfel de scandaluri pe teme politice vor mai apărea în perioada premergătoare alegerilor.

„Probabil că discuții vor fi la mai multe comune. Acum s-a încheiat perioada cu acei flotanți, probabil că nu vor mai fi asemenea scandaluri. În această perioadă a crescut și numărul celor interesați să-și facă aceste vize de flotant, vize de reședință”, a declarat prefectul.

Cele mai citite

Related Articles