Voluntarii Salvați Copiii rămân cei mai frumoși oameni chiar și în situații dificile! Campania SALVEZ CU POVEȘTI prin care Salvați Copiii România ajută copiii vulnerabili, și vă invită să ascultați povești are nevoie de câţi mai mulţi voluntari.

Printre activitățile personale, teme la distanță sau acțiuni de strângere de fonduri, voluntarii se gândesc acum și la modul în care copiii își petrec timpul în această perioadă. Ei sunt entuziasmaţi că pot face ceva chiar dacă le este dor de întâlnirile și atelierele nonformale cu care sau obișnuit. Se bucură că au ocazia să fie câteva ore alături de copii defavorizați și speră că reușesc să le facă zilele mai ușoare.

Voluntarii sunt mai implicați ca niciodată în actiunea de strângere de fonduri și ne îndeamnă pe toți să facem cel mai mic gest pentru cei din linia întâi. Elisabeta Vlăduț, coordonatoarea proiectului în Caraș-Severin, ne spune ce trebuie să facă cei care doresc să devină voluntari în proiectul Salvez cu Povești.

Fizic sunt departe unii de altii, însă dragostea faţă de copiii vulnerabili îi ține uniți. Poate mai uniți ca oricând. Voluntarii și-au unit nu doar inimile, ci și forțele pentru a îi sprijini pe cei mai mici şi necăjiți dintre ei.

Vrei și tu să fii ambasador? Citește o poveste și posteaz-o pe pagina ta de Facebook sau Instagram cu #SALVEZCUPOVESTI!

Nu uitați! Puteți dona 2 euro prin SMS la 8844, cuvântul „SALVEZ”, donație care va face diferența.