La Centrala hidroelectrică Grebla din Reşiţa a avut loc în această dimineaţă un accident de muncă. Un angajat al societăţii Electroechipament s-a electocutat în timp ce executa lucrări la înălţime. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, pompierii, dar şi mai multe ambulanţe. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, echipaje de pompieri, dar şi mai multe ambulanţe. Primii care au ajuns au fost echipajele SMURD, iar victima în vârstă de 30 de ani, era cooperantă, spune purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, Elena Tarla.

 

„Pacientul va rămâne internat pentru investigaţii medicale. În acest moment, viaţa nu îi este pusă în pericol. Arcul electric i-a intrat prin mâna stângă şi a ieşit prin partea dreaptă a abdomenului”, a declarat pentru Radio Reşiţa, purtătorul de cuvânt al spitalului, Violeta Florea.

sistemulhidro1 sistemulhidro8

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă susțin că vor deschide o anchetă doar în cazul în care starea pacientului se va agrava. Până atunci, în interiorul firmei se fac cercetări pentru a se afla dacă au fost respectate normele de protecție a muncii.

(Sebastian Dragomir)