Rocker’s Challenge

Numeroşi iubitori de muzică rock, activităţi outdoor şi distracţie participă astăzi şi mâine la cea de-a patra ediţie a Festivalului Rocker’s Challenge de la Sasca Română, în Cheile Nerei. Organizatorii şi-au propus să susţină prin acest festival muzica rock de calitate, dar şi să promoveze obiectivele turistice localizate în Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa. La eveniment vor fi prezente şi efectivele detaşamentului de jandarmi din Oraviţa, pentru asigurarea ordinii publice, spune plutonierul Marius Săndulescu:

Printre cele mai cunoscute formaţii care vor concerta în acest sfârşit de săptămână la Rocker’s Challenge sunt Implant pentru Refuz, Coma, ROA şi Viţa de Vie.
„Rocker’s Challenge este o componentă a unui concept mai larg: conceptul Rocker’s care include pe lângă festivalul acesta de la Sasca Montană şi Festivalul Rocker’s Challenge din Gârnic, linia vestimentară Rocker’s Challenge şi conceptul de pensiune Rocker’s Inn”, spune unul dintre fondatorii festivalului, Radu Anderca.

(Sebastian Dragomir)
Foto: rockerschallenge.ro