[UPDATE] Roadele toamnei, expuse la târgul de la Răcăşdia

targ-Racasdia

 

Până la această oră, târgul de la Răcăşdia se bucură de un real succes. Mii de persone din judeţ s-au perindat pe la tarabele celor 30 de comercianţi şi au cumpărat produse tradiţionale, dar şi îngrăşăminte şi seminţe pentru recolta de toamnă. Brânzeturile şi produsele apicole sunt cele mai căutate, a precizat directorul Camerei Agricole a Judeţului Caraş-Severin, Pavel Nefir, prezent şi el la manifestare.

………………………

Cea de-a XXX-a ediţie a Târgului Mare de Toamnă de la Răcăşdia se va desfăşura astăzi în comuna cărăşană. La târg participă agricultori, crescători de păsări şi apicultori din valea Caraşului, care vor expune roadele muncii lor, de la legume şi fructe, până la produse apicole şi lactate de toate felurile. Nu vor lipsi nici societăţile profilate pe comercializarea de utilaje agricole, seminţe, pesticide şi îngrăşăminte, dar nici micii meşteşugari din zonă. În premieră, la ediţia de anul acesta a Târgului de la Răcăşdia, nu vor avea loc expoziţii şi prezentări de animale, fermierii fiind invitaţi să asiste ca simpli privitori, din cauza nenumăratelor focare cu maladia limbii albastre, confirmate şi în Caraş-Severin, au spus organizatorii.

Cu amănunte unul dintre organizatorii evenimentului, dr. ing. Liviu Munteanu – consilier pe probleme agricole în cadrul Consiliului Judeţean Caraş-Severin:

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles