cazare Straja

Aproape jumătate dintre locurile de cazare din staţiunea Straja sunt rezervate deja de turiştii care doresc să-şi petreacă acolo sărbătorile de iarnă. Cabanierii din Asociaţia „Descoperă Straja” au promovat o politică de reduceri pentru pachetele de Revelion, dacă acestea sunt plătite integral până în 1 noiembrie. Turiştii vor avea la dispoziţie pârtii funcţionale, având în vedere că există tunuri de zăpadă şi un lac de acumulare cu ajutorul cărora se produce zăpadă artificială.

Ofertele de Crăciun la pensiunile de trei stele sunt de 500 de lei pentru trei nopţi de cazare şi masă completă. Turiştii se pot caza din 24 decembrie şi părăsesc pensiunile în 27 decembrie, după prânz. Pentru Revelion, cabanierii au pregătit pachete de 4 şi 5 nopţi de cazare, inclusiv masa festivă din noaptea de 31 decembrie. Preţurile pentru patru nopţi de cazare sunt cuprinse între 1.200 şi 1.300 de lei, în timp ce turiştii care preferă cinci nopţi de cazare, vor achita între 1.500 şi 1.600 de lei de persoană.

Pensiunile care nu oferă condiţii de masă solicită, în general, 100 de lei de persoană, pentru o noapte de cazare.

În ceea ce priveşte reducerile de Revelion, turiştii pot beneficia de un discount de 100 de lei de persoană, dacă achită integral pachetele rezervate până în 1 noiembrie.