revelion 2014

REŞIŢA

De la ora 22.00, pe scena amenajată în centrul civic din Reşiţa vor urca soliştii de muzică populară Nicoleta Dobre, Otilia Duma, Petrică Dalea, Gabi Stanciu şi Dumitru Teleagă. Partea a doua a programului cuprinde recitalul lui Cristi Iakab & The Road Band, care precede un spectacol de lumină şi culoare, de şapte minute, la miezul nopţii.

CARANSEBEŞ

Municipalitatea din Caransebeş îşi invită cetăţenii să petreacă Revelionul împreună, în aer liber. În centrul civic va avea loc un program artistic ce va fi deschis cu un recital semnat „Xonia”, iar la ora 23.00 va începe un concert extraordinar al trupei „Fără Zahăr”. La fel ca în fiecare an, la ora 23.57, primarul  Marcel Vela, va transmite caransebeşenilor mesajul de Anul Nou, moment urmat de un foc de artificii care va marca trecerea în 2014. Petrecerea va continua cu un spectacol de muzică populară, în cadrul căruia vor evolua Nicoleta Voica, Liliana Laichici şi Taraful „Olanii”.

TIMIŞOARA

Phaser, Silviu Paşca şi The Guy, Kamelia şi George Hora, DJ Optik şi Adrian Efimie vor concerta anul acesta, de Revelion, în centrul Timişoarei. Programul pregătit de primărie va începe la ora 20.00, cu muzică ambientală, moment urmat de spectacolele artiştilor. La miezul nopţii va fi un foc de artificii, urmat de ultimul concert – Dj Optik şi Adrian Eftimie.

LUGOJ

Municipalitatea lugojeană  va sărbători trecerea dintre ani în stradă, administraţia locală organizând, pentru al treilea an consecutiv, Revelionul în aer liber. Spectacolul va începe la ora 22,30 în Piaţa Victoriei, unde vor concerta formaţiile Reversed Band, Cezar Costescu Band şi Burning Table. Conform declaraţiei organizatorilor, alegerea trupelor s-a făcut în ideea încurajării valorilor locale. Spectacolul se va încheia în jurul orei 1.00, cu un foc de artificii.

ARAD

Arădenii sunt invitaţi să-şi petreacă Revelionul în centrul oraşului. De la ora 22.30, municipalitatea va organiza un concert, unde cap de afiş va fi formaţia Pact, cu Leo Iorga şi Ady Ordean. Spectacolul va avea loc pe Platoul primăriei din Arad. Trecerea în noul an va fi marcată şi de un foc de artificii la miezul nopţii.

1 COMENTARIU

Comments are closed.