Reţinuţi pentru infracţiuni comise în Franţa

arestat - radiotimisoara.ro

Doi bărbaţi, pe numele cărora autorităţile judiciare din Franţa au emis mandate europene de arestare, au fost depistaţi şi reţinuţi pe raza judeţului Timiş. Cei doi erau daţi în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane şi pentru infracţiuni contra patrimoniului, comise pe teritoriul Franţei.
„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat de 46 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare franceze au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de persoane. În aceeaşi zi, poliţiştii oraşului Gătaia au depistat un tânăr de 25 de ani, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Franţei. Pentru depistarea celor doi, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R.”, se arată în comunicatul I.P.J. Timiş.
Pe numele bărbaţilor, magistraţii Curţii de Apel Timişoara au emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile, aceştia fiind introduşi în Arestul I.P.J. Timiş, până la predarea către autorităţile franceze.

Sursa foto: radiotimisoara.ro
(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles