Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au  reținut un bărbat de 34 de ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată de o persoană de 63 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla de serviciu la o florărie situată pe strada Crișan din localitate, i-au fost luate două ghivece cu flori în valoare de 50 de lei, de către un bărbat pe care îl cunoaște și care a refuzat să i le plătească, moment în care a fost lovită de acesta cu pumnul în zona capului.

Astăzi, în urma verificărilor efectuate, polițiștii mehedințeni au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani din Drobeta Turnu Severin, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție pentru audiere, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ocazie cu care persoana în cauză a fost dusă la Centrul de reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, urmând ca mâine să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunere de luare a măsurilor legale.