Reșițenii aleg preparate tradiționale pentru masa de Paște

În fiecare an cu ocazia sărbătorilor pascale, creștinii prepară tot felul de bunătăți pentru masa de Paște. Unele persoane aleg să își petreacă aceste sărbători mergând în diferite excursii sau în vizită la cunoștințe în străinătate. Majoritatea, însă, își vor petrece sărbătorile acasă, în familie. Unii reșițeni au ales în acest an produsele tradiționale. “Vom face ceva deosebit și tradițional, ouă roșii, drob, friptură de miel și cozonac’’. Alții însă, preferă să înlocuiască friptura de miel cu cea de pui sau porc: “Anul acesta nu o sa avem miel din motive de sănătate, datorită faptului că este o carne grea, o să facem în schimb multe salate’’. Pentru cei care nu doresc să  piardă prea mult timp cu pregătitul mesei de Paște, în magazine puteți găsi pască sau cozonac gata preparate. Indiferent unde veți petrece sărbătorile de Paște, important este să le petreceți cu persoanele dragi.

(Andreea Lupșa)

Cele mai citite

Related Articles