ippAcţiunile de ajutorare pe care Radio România Reşiţa le-a desfăşurat pentru cele 32 de familii care au rămas fără locuinţă în urma deflagraţiei din 1 octombrie 2013 de pe aleea Vlădeasa, au fost continuate seara trecută şi de reşiţeni, care încântaţi de concertul extraordinar susţinut de pianistul Ionuţ Alexandru Hergane au sprijinit familiile cu sume de bani fie prin cumpărarea biletului fie prin donaţii.

În urma concertului umanitar organizat de asociaţia de proprietari numărul 557 de pe aleea Vlădeasa au fost strânşi 6.694 de lei care au fost depuşi astăzi în contul bancar al asocieţiei.

Potrivit preşedintelui asociaţiei de proprietari nr. 557, Cornel Iovu, până în acest moment au fost adunaţi peste 310.000 de lei, fără a pune la socoteală ajutorul primit din partea administraţiei judeţene. Acum, mai este nevoie doar de contribuţia constructorului şi timpul necesar reabilitării blocului afectat de deflagraţie.

Cu optimism, Cornel Iovu este de părere că dacă vremea va fi bună şi nu va împiedica acţiunile de consolidare a structurii de rezistenţă a blocului, cel mai târziu în 1 septembrie a anului 2014 locatarii din blocul numărul 1 de pe aleea Vlădeasa se vor putea întoarce acasa!