[FOTO] Reşiţeanul Patrick Paulescu în recital la Festivalul Internaţional de Orgă din Timişoara. Johann Sebastian Bach i-a călăuzit paşii spre succes

Cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Orgă, Timorgelfest 2020 este în desfăşurare la Timişoara până marţi, 20 octombrie.

Timp de mai multe seri, în diferite lăcaşe de cult din municipiul de pe Bega şi la Filarmonica de Stat din Arad au loc recitaluri de orgă ale unor muzicieni consacraţi din ţară şi de peste hotare. Alături de aceştia şi de alţi 3 studenţi din România, în seara de duminică, 11 octombrie, în concert a evoluat şi reşiţeanul Patrick Paulescu, student în anul I la Facultatea de muzică din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, sub coordonarea şi îndrumarea prof. univ. dr. Felician Roşca.

Evenimentul s-a consumat de la ora 20.00 la Biserica Adventistă de Ziua A Şaptea din oraşul de pe Bega.

Intrarea publicului este liberă și se face pe bază de înscriere la adresa de email timorgelfest@gmail.com. Evenimentul se desfăşoară cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi, ținând cont de reglementările în vigoare.

Foto: Sorina Paulescu

De același autor

Related Articles