Reșița în febra sărbătorilor de iarnă. Patinoarul va fi deschis de Ziua Națională a României

În Centrul civic al municipiului, începând cu data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României va fi funcţional patinoarul, iar Târgul de Crăciun şi iluminatul festiv, o săptămână mai târziu, în data de 8 decembrie.

Târgul de Crăciun va fi amenajat pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați și va găzdui peste 100 de expozanți, care vor oferi produse tradiționale românești, precum și suveniruri și obiecte de artizanat. De asemenea, vor fi organizate spectacole de muzică și dans pentru copii și adulți.

Patinoarul va avea o suprafață de 600 de metri pătrați și va fi funcțional în fiecare zi, între orele 10:00 și 22:00. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani pot patina gratuit, la fel și grupurile de elevi care anunță în prealabil autoritățile locale. O oră la patinoar cu tot cu patinele organizatorului costă 20 de lei de persoană.

Așteptăm cu nerăbdare să le oferim reșițenilor și turiștilor o experiență de neuitat de sărbători. Târgul de Crăciun și patinoarul vor fi o oportunitate excelentă de a se bucura de spiritul sărbătorilor și de a se relaxa într-un cadru festiv”, a declarat Petronela Comora, reprezentantul Biroului de comunicare şi evenimente publice din cadrul Primăriei municipiului Reșița.

Târgul de Crăciun și patinoarul vor fi deschise până în data de 15 ianuarie 2024.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

De același autor

Related Articles