Reşiţa are trei locuri de picnic

P1310764Reşiţenii au de unde alege în ceea ce priveşte locurile de picnic. În muncipiu există trei astfel de spaţii:  în Driglovăţul Nou, pe strada Caraiman şi în cartierul Moniom, în apropierea terenului de fotbal.

– Driglovăţul Nou: 8.500 mp
– Strada Caraiman: 3.000 mp
– Moniom: 8.700 mp

Primăria Reşiţa prin Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local a finalizat amenajarea acestor locuri de picnic, fiind montate mese speciale de picnic, grătare şi pubele de gunoi. Municipalitatea roagă cetăţenii, care vor desfăşura activităţi de picnic în aceste zone, să păstreze în bună stare mobilierul urban şi să respecte obligaţiile prevăzute în Legea nr. 54/2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic.

De asemenea iubitorii de ieşiri în aer liber pot alege platoul Secu, aflat în apropierea municiului Reşiţa. Până în prezent, au fost efectuate lucrări de amenajare în zona pontoanelor, amenajarea parcării, a spaţiilor verzi,  şi acţiuni de salubrizare. Intrarea este liberă pentru turişti.

Platoul Secu a fost concesionat unei societăţi private, pentru reabilitarea unei zone de agrement. Planul de investiţii prevede lucrări care vor fi realizate pe parcursul a 7 ani. Valoarea totală se ridică la un milion de euro. (Mirabela Afronie)

Foto: primăria Reşiţa

De același autor

Related Articles