Reorganizare profundă la Moldova Nouă

Poliția Locală din Moldova Nouă a fost lăsată de izbeliște de fosta administrație. Afirmaţia îi aparţine primarului Adrian Torma. Acesta spune că serviciul aflat în subordinea Consiliului local va suferi o reorganizare profundă din toate punctele de vedere. Din această primăvară, Poliția Locală din Moldova Nouă are o nouă conducere şi se bucură de susținerea întregului aparat de specialitate al primarului. Pentru anul în curs, se doreşte recredibilizarea instituției, o prezenţă mult mai activă în teren şi crearea unei stări de colaborare cu comunitatea. Primarul Torma îşi doreşte ca poliţiştii locali să pună în aplicare hotărârile adoptate de Consiliul Local.

„Am pus foarte multă presiune pe Poliţia locală şi le-am cerut să fie mult mai prezenţi printre cetăţeni. Cu vechea conducere au luptat foarte mult, dar nu am reuşit să găsim soluţii. De comun acord am decis să încercăm cu un nou conducător. Am rugat cetăţenii să sesizeze problemele pentru ca noi să putem interveni”, a declarat Adrian Torma, la Radio Reşiţa.

Edilul de la malul Dunării a mai spus că în acest an, dar şi în 2018 vor fi achiziţionate camere de luat vederi care să poată suplini lipsa de personal şi, astfel, toate cartierele să poată fi monitorizate.

(Sebastian Dragomir)