Regenerare urbană într-un oraș din vestul țării

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a anunțat că intenționează să organizeze întâlniri cu, comercianții din Piața Catedralei.

Acestea vor avea loc la Palatul Administrativ, scopul fiind acela de a prezenta celor interesați ce presupune exact proiectul de Regenerare Urbană a zonei Piața Catedralei. Edilul este convins că piețarii nu au avut parte până acum de o informare corectă în legătură cu acest subiect, ci mai degrabă au fost dezinformați.

Primarul Falcă a luat această decizie, după ce mai mulți comercianți din Piața Catedralei și-au manifestat interesul pentru ședința de Consiliu Local Municipal de marți, 12 decembrie 2017, pentru simplul motiv că pe ordinea de zi se afla un punct care făcea referire la studiului de fezabilitate „Regenerare urbană zona Piața Catedralei„. Aceștia au sperat și că prin luările lor de cuvânt vor putea schimba decizia administrației locale de a transforma Piața Catedralei în zonă pietonală. Nu a fost cazul. Subiectul a fost scos de pe ordinea de zi, iar ședința fiind una extraordinară, punctul „Diverse” nu exista.

(Ada Botezan)

Cele mai citite

Related Articles