Razie la Lugoj

control-rutier

Sute de lugojeni au fost legitimaţi ieri, într-o razie cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat efective de poliţie de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale. Poliţiştii au acţionat pentru identificarea persoanelor pretabile la săvârşirea de infracţiuni stradale cu sau fără violenţă, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, bunurilor ce pot proveni din săvârşirea de infracţiuni sau care pot să folosească la săvârşirea de infracţiuni, precum şi pentru combaterea tuturor faptelor antisociale.
„Au fost controlate 29 de unităţi comerciale şi persoane fizice autorizate, legitimate aproape 350 de persoane şi verificate în baza de date peste 300 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni şi au aplicat 99 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi pentru nerespectarea normelor rutiere”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Timiş.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 20.000 de lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării, 2 permise de conducere şi retrase 6 certificate de înmatriculare.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles