Rareș Milotin, tânărul ”ambasador” al României

Ediția din acest an a Concursului Național Young Ambassador, organizat de Clubul Lions România, s-a încheiat cu o ceremonie de premiere emoționantă la Deva. Competiția a reunit elevi talentați din toată țara, pasionați de voluntariat și implicați activ în proiecte cu impact social.

Caraș-Severin a strălucit prin prestația excepțională a lui Rareș Milotin, elev la Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița. Proiectul său ambițios și perseverența de care a dat dovadă l-au condus spre obținerea premiului cel mare, o recunoaștere meritată a eforturilor sale. Prezentând detalii despre proiectul său câștigător, impactul semnificativ al implicării sale în comunitate și aspirațiile sale pentru viitor, Rareș ne-a vorbit despre pasiunea sa pentru voluntariat și cum exemplul său poate să contribuie la cultivarea unei generații dedicate binelui comun.

,,Personal, m-a pasionat informatica de foarte mult timp și pe parcursul liceului am incercat să descopăr cât mai multe ramuri și domenii ce țin de iT&C”, a declarat Rareș Milotin în cadrul unui interviu acordat Radio Reșița.

Președintele zonal Lions Onix, Felicia Quint a subliniat importanța voluntariatului și a implicării tinerilor în proiecte cu impact social

Rareș Milotin a obținut un premiu de 2.000 de lei, bani pe care, conform regulamentului, trebuie să-i cheltuiască pentru proiectul său câștigător și va participa la competiția între finaliștii europeni – etapa europeană, care va avea loc la Bordeaux, ȋn luna octombrie a acestui an, ȋn cadrul Lions Europa Forum 2024. 

Adrian Jurchescu

Cele mai citite

Related Articles