Raporturile de forțe din Consiliul Județean Caraș-Severin s-ar putea modifica din nou

Președintele liberal Marcel Vela i-a făcut o propunere de colaborare omologului său de la Partidul Mișcarea Populară, iar Lucian Voina o poate lua în calcul. Liberalii speră să-i atragă de partea lor pe cei patru consilieri PMP și să recupereze astfel, majoritatea pierdută în Consiliul Județean Caraș-Severin.

Senatorul Vela spune că astfel de colaborări există pe plan local și speră ca acest lucru să se întâmple și în Consiliul Județean.

“Sper ca discuțiile au fost de bun augur și se vor finaliza printr-un acord oficial la nivel de CJ, aprobat și asumat de conducerile statutare ale celor două filiale în zilele următoare. Totodată, îmi exprim speranța că la acest “acord de pace” vor achiesa în viitor și alte grupuri politice, pentru că toți consilierii sunt responsabili de viitorul județului Caraș-Severin,  indiferent de partid”.

La rândul său, președintele PMP Caraș-Severin, Lucian Voina, spune că există șanse să se ajungă la un acord, pentru stabilitatea din CJ.

„Am răspuns invitației domnului senator Marcel Vela de a participa la o discuție prealabilă vizavi de formarea unei majorități. Dar vorbim doar despre o discuție, nimic concret deocamdată. Vom vedea dacă va avea și o finalitate”.

Pentru a aplana conflictele din Consiliul Județean, senatorul Marcel Vela i-a solicitat președintelui Forului deliberativ, Romeo Dunca, să-și revizuiască postările de pe rețelele de socializare cu privire la partenerii politici.

Cele mai citite

Related Articles