Scăpați de aparatura defectă sau veche și puteți câștiga

rorec, premii reciclare electrocasnice (13)

O nouă campanie de colectare, a deşeurilor provenite de la echipamente electrice şi electronice de la domiciliu are loc la Reșița, sâmbătă 5 septembrie. În această categorie sunt incluse aparate de uz casnic de mari și mici dimensiuni, echipamente de larg o consum, aparatură informatică şi de telecomunicaţii, unelte electrice şi electronice, jucării. Persoanele care doresc să se dispenseze de echipamente electrice şi electronice pot apela până sâmbătă, inclusiv, între orele 09:00-15:00,  trei numere de telefon. Pentru RoRec: 0800 444 800– număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă sau 0255/ 211 692 interior 173 și 0255/ 210 258 – Primăria Municipiului Reşiţa.

În schimbul predării de frigidere, combine, lăzi şi vitrine frigorifice vor fi acordate 4 cupoane valorice de 10 lei fiecare iar pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, uscătoare de haine şi aparate de aer condiţionat vor fi atribuite 2 cupoane valorice de 10 lei fiecare.

Acestea se acordă numai dacă aparatura este completă şi vor putea fi utilizate în orice magazin, care acceptă bonuri, am fost informași de Primăria Reșița.

(Daniel Babun)

 

De același autor

Related Articles