PSD Caraș-Severin reconfirmă totala susţinere acordată Guvernului şi lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv Județean al PSD s-a întrunit vineri, 17 februarie, într-o ședință, la sediul organizației din municipiul Reșița.

În cadrul întâlnirii s-au adoptat prin vot două rezoluții de susținere a Guvernului Grindeanu precum și a președintelui  PSD, Liviu Dragnea.

Considerăm că sprijinul și susținerea necondiționată acordată Guvernului Grindeanu  este îndreptățită și justificată, dovadă fiind măsurile deja puse în aplicare și care duc la îmbunătățirea vieții românilor. Pensionarii, salariații, elevii, studenții, firmele, sunt beneficiari direcți ai măsurilor votate și  implementate.

Am  votat astăzi, în unanimitate, pentru susținerea Guvernului Grindeanu. Am votat pentru unitate, responsabilitate și seriozitate, pentru o guvernare legitimă!

Președintele PSD, Liviu Dragnea a fost ales prin votul direct al tuturor  membrilor de partid și se bucură de încrederea și susținerea social-democratilor, a românilor.

PSD a câștigat  detașat alegerile locale din 2016, la alegerile parlamentare din decembrie a obținut cel mai bun scor din istoria sa, victorii izbandite sub conducerea lui Liviu Dragnea. PSD Caraș-Severin  își exprimă și a votat în unanimitate pentru totala  susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea.  Președintele PSD, Liviu Dragnea  a obținut la cârma formațiunii rezultate remarcabile, a reușit să mențină unitatea în partid și mai ales să lupte alături  și în fruntea Echipei PSD  pentru asigurarea unei guvernări performante”, se arată în comunicatul transmis la redacție.

Alături de toate celelalte organizații PSD din țară, social-democratii cărășeni  sunt convinși de faptul cș promisiunile făcute în campania electorală, Calendarul  Programului de Guvernare al PSD, pot și mai ales trebuie respectate.  Avem datoria să punem în aplicare programul cu care am venit în fața  tuturor cetățenilor, program pentru care PSD și aliații de la guvernare au primit votul majorității românilor.  Mai presus de ambițiile politice primează bunăstarea românilor! Guvernul legitim al României trebuie lăsat să lucreze pentru că o face pentru întreaga țară, susțin liderii organizației județene a PSD Caraș-Severin.