Protest pe trecerile de pietoni faţă de starea drumurilor

arad-protest-11Aproximativ 300 de locuitorii din zona Colonie – Aradul Nou au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de starea drumurilor din cartier. Este vorba despre străzile Constituţiei, Câmpia Turzii, Economului, Luminii, Coloniştilor, Sigizmund Borldea, Dogarilor şi Spicului. Pe lângă faptul că nu au mai fost reparate, străzile arată chiar mai rău decât înainte, pentru că în zona au avut loc ample lucări de introducere a canalizarii în urmă cu trei ani. Oamenii mai ameninţă că dacă primăria nu îi va lua în seamă, vor bloca DN69 Arad-Timişoara.
Protestul a avut loc în faţa fostei şcoli generale nr. 20 Colonie. De aici, oamenii au mers în faţa casei consilierului municipal PNL, Florin Galiş şi apoi pe Calea Timişorii, artera rutieră care duce din Arad către Timişoara, unde au îngreunat traficul pentru că au trecut trecerile de pietoni în grupuri mari, de mai multe ori.
Administraţia arădeană a recţionaţ susţinând că străzile sunt cuprinse într-un program de întreţinere şi modernizare, cu excepţia uneia dintre artere, pentru care se încearcă obţinerea de fonduri guvernamentale. Protestul locuitorilor cartierului arădean a durat aproximativ două ore.

Sursa: radiotimisoara.ro

De același autor

Related Articles