Proiectul de modernizare a secţiei UPU Reşiţa, dat drept exemplu de ADR Vest

Proiectul prin care a fost modernizată secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean din Reşiţa a fost dat drept exemplu de ADR Vest. 6,7 milioane de lei, bani europeni, au fost investiţi în acest compartiment.

Prin proiectul Regio-POR 2014-2020 a fost extinsă infrastructura existentă, prin construcţia unei noi cladiri, ceea ce aduce cu sine spaţii optime pentru monitorizare, supraveghere şi confort pentru pacienţi şi personalul medical. Unitatea de Urgenţea fost dotată cu echipamente medicale performant. Proiectul, al cărui beneficiar a fost Consiliul Judeţean Caraş-Severin, a fost implementat prin Axa prioritara 8, dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale.

Continuăm investițiile în orașele din Regiunea Vest și prin Programul Regional Vest 2021-2027. Toate detaliile despre program și apelurile disponibile le găsiți pe vest.ro”.

Unitatea UPU-SMURD Reşiţa are un spaţiu generos şi este foarte bine compartimentată, având o capacitate de 22-24 de locuri cu posibilitate de extindere.Execuție acestei unități de primiri Urgențe este un câștig pentru județ deoarece a crescut adresabilitatea dar şi încrederea oamenilor în serviciile medicale oferite de acest spital.

Cele mai citite

Related Articles