Pro România își pregătește strategia pentru alegerile locale

Liderii regionali și delegații din 4 organizații județene Pro România au fost astăzi la Reșița și au participat la conferința regională a partidului.

În prezența președintelui Victor Ponta a fost analizată situația din fiecare filială și s-a stabilit strategia pentru alegerile locale. Secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, spune că în acestă perioadă se derulează un periplu preelectoral în toate zonele țării. Astăzi, la Reșița, au venit membri Pro România din filialele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin.

Președintele Pro România, Victor Ponta a spus că pe 8 februarie va avea loc la București, întâlnirea anuală, prilej cu care va fi lansat manifestul pentru alegeri și vor fi prezentați o parte dintre candidați.

Liderul formațiunii, invitat în emisiunea Repere Radio, a dezvăluit care este profilul candidatului Pro România: tânăr, energic, care lucrează în mediu privat și care nu a mai făcut politică, dar care cunoaște administrație. Aproximativ 90% din candidați vor avea acest profil, a spus Ponta.

De același autor

Related Articles