Prinşi la furat pe şantierul tramvaiului din Reşiţa!

Azi-noapte, în jurul orei 00.42, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că un microbuz a oprit în fața unei societăți comerciale, iar din interior au coborât mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, conducătorul autoutilitarei în cauză neoprind la semnalele acustice și luminoase și plecând în viteză dintr-o parcare situată pe bulevardul Republicii.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoutilitarei, care a fost oprită pe bulevardul Muncii, iar în interior au fost identificați 3 bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, din Reșița și Ezeriș.

Din cercetări s-a stabilit că în aceeași noapte, cei trei ar fi încărcat în autoutilitară amortizoare din cauciuc, depozitate în parcarea de pe bulevardul Republicii, folosite la lucrările de infrastructură a liniilor de tramvai, cu scopul de a le sustrage.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, iar autoturismul folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat pe parcursul cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

De același autor

Related Articles