Prin Muzică pentru Viață facem din lumea asta o inimă de mamă pentru copiii bolnavi!

Un spital, un pat gol în secția oncologie copii…
Să dăm filmul înapoi…
Prin Muzică pentru Viață facem din lumea asta o inimă de mamă pentru copiii bolnavi!

O familie este binecuvântată cu un copil, o mamă aduce pe lume un prunc, ținându-l în brațe uită toate durerile facerii…e o bucurie când, îi atinge pentru prima oară obrăjării, când aude primul scâncet, când îi schimbă primul scutec. Momente unice.
Cu cine seamănă? Ce frumos zâmbește, este cel mai frumos dintre toți noi-născuții…Așa începe sau a început povestea fiecăruia dintre noi…cu bucurie, cu speranțe…
După un timp, copilul a mai crescut, vin Sărbătorile de Crăciun părinții aleargă înebuniți după cadouri, în jurul bradului se spun poezii, bucuria domnește însoțită de liniște și sănătate…
Timpul își ia asupra sa răspunsurile și întrebările până într-o zi când copilul se îmbolnăvește…se fac drumuri către medici, către tot mai mulți medici recomandați și buni până părinții află cruntul adevăr-Ne pare rău, copilul dumneavoastră are cancer!
Curg primele secunde ca secole, cum? De ce al nostru? Nu am avut pe nimeni bolnav de cancer în familie, s-a născut sănătos, cum? De ce?
Medicii, îngenuncheați de lacrimile părinților încep lupta cu boala nemiloasă, încercând să-și ascundă suferința…nu este primul caz, pentru ei, dar luptă. E un cod al onoarei profesional, luptă cu ce au, aplicând cele mai bune soluții.
Uneori, reușesc, alteori…nu…
La pătuțul copilului ,zilnic, vin cadrele medicale, părinții caută în disperare o minimă șansă de care să se agațe, parcă și jucăriile știu că sunt înrolate în lupta cu boala nemiloasă.Printre perfuzii și aparate, ochiii copilului caută vindecarea,până într-o zi când pătuțul său îi devine mormânt.
O liniște glacială coboară peste sufletele ciopârțite de durere ale familiei…
A doua zi, în salonul din spitalul de la oncologie pățul este gol…așa cum sunt și privirile cadrelor medicale care se întreabă retoric dacă aveau alte condiții să-l poată salva…
Viețile copiilor bolnavi de cancer se numără în paturile lăsate goale în spitale…
Acum, când undeva o iesle își așteaptă Pruncul să ne gândim la copiii bolnavi de cancer. Pentru că un Prunc Se naște să mântuie lumea… iar copiii rămân acolo unde este dragoste. Să facem din lumea asta o inimă de mamă. Pentru toți copiii există un loc în ea!
Împreună putem schimba destine, fă loc în inima ta pentru un copil aflat în suferință. Donează pentru copii bolnavi de cancer!

De același autor

Related Articles