Primarul Caransebeşului verifică personal şantierele

Finalul de vară aduce şi veşti bune pentru caransebeşeni. Lucrările pe şantierele din diferite zone ale municipiului se derulează conform planului, iar unele dintre ele au ajuns chiar la final.

Primarul Felix Borcean a verificat în aceste zile stadiul lucrărilor. Prima oprire a fost ăn cartierul Jupa. Acolo, lucrările sunt în toi la căminul cultural, iar constructorul promite că acestea vor fi gata până la jumătatea lui septembrie.

Despre alte șantiere deschise în aceste zile în mai multe zone ale Caransebeșului, primarul a adăugat:

„S-a amenajat o nouă parcare în Pipirig, în zona Pieței Agroalimentare, lucrări executate de Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare, iar pe George Buitu o altă parcare de reședință este în curs de amenajare.

Tot în piața din Pipirig se vor amenaja grupuri sanitare și chiuvete pentru ca producătorii care vin cu marfă în piață să beneficieze de condiții cât mai bune.

În Pipirig am verificat și cum s-a lucrat la locul de joacă, dar și viitoarea parcare circulară care se va amenaja acolo.

În Balta Sărată locul de joacă este aproape finalizat, la Nord la fel, în ciuda opoziției locuitorilor de acolo, eu cred că cei mici au nevoie de acest loc de joacă”.

 

Valentina Adam

foto Primăria Caransebeş