[FOTO] Reșițenii sunt solidari cu victimele incendiului din club Colectiv

Reșițenii au aprins lumânări şi-au exprimat solidaritatea cu victimele incendiului de vineri noapte, de la clubul Colectiv din Capitală, dar şi cu familiile acestora.

Autorităţile locale din Reşiţa sunt marcate de tragedia petrecută în clubul Colectiv din Bucureşti şi îşi exprimă compasiunea faţă de familiile greu încercate. Primăria municipiului organizează, în centrul civic, două locuri de comemorare a victimelor tragicului accident, se arată într-un comunicat de presă primit la redacţie. Totodată, primarul Mihai Stepanescu a dispus efectuarea de controale în toate cluburile şi discotecile din Reşiţa, începând de mâine, de către Biroul Comerţ şi Poliţia Locală.

Redăm mai jos conţinutul comunicatului:

„Asemenea tuturor românilor, suntem profund marcaţi de tragedia petrecută în clubul Colectiv din Bucureşti şi ne exprimăm compasiunea faţă de familiile greu încercate.

Primăria Municipiului Reşiţa organizează, în Centrul Civic, langă sediul Primăriei, şi în Piaţa Tricolorului două locuri de comemorare a victimelor tragicului accident unde reşiţenii pot depune flori şi candele, pot păstra un moment de reculegere în memoria celor dispăruţi.

Totodată, Primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, a dispus efectuarea de controale în toate cluburile şi discotecile din municipiu începând de luni, 2 noiembrie 2015 de către Biroul Comerţ şi Poliţia Locală privind respectarea normelor legale de funcţionare a acestora.

În acelaşi timp, solicită şi implicarea tuturor instituţiilor care dau autorizaţii de funcţionare acestor localuri şi a furnizorilor de servicii (gaz, curent electric) în urmărirea respectării legalităţii funcţionării acestora.”

foto arhivă

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles