Mormintele la control: Primăria Reşiţa clarifică situaţia locurilor de veci din cimitirele din oraş

La Reşiţa, Primăria a început un amplu proces de clarificare a situaţiei locurilor de veci din cimitirele din oraş prin cartografierea acestora.

Cetăţenii care deţin locuri de veci în cimitirele de pe raza municipiului Reşiţa şi nu au întocmite contractele de concesiune sau nu au anunțat schimbarea adresei de domiciliu la Administrația Cimitirelor, sunt rugați să se prezinte la sediul de pe strada Gratz, Nr.6, pentru actualizarea datelor, a anunţat Primăria urbei de pe Bârzava printr-un comunicat remis redacţiei. Acest demers este făcut ca urmare a demarării lucrărilor de amenajare și întreținere a spațiilor pe care le dețin în administrare.

Ovidiu Almăjan – şeful Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului din subordinea Consiliului Local pentru Radio Reşiţa:

Şeful Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului din subordinea Consiliului Local a mai spus că, cimitirele aflate în cartierele arondate municipiului Reşiţa rămân în continuare în administrarea parohiilor din acele locaţii. (Hardy Cvoica)