primaria Baile HerculaneConsiliul Local al oraşului Băile Herculane se va reuni în prima şedinţă ordinară din acest an astăzi, de la ora 10.00, în Sala de şedinţe a Primăriei, având 15 puncte pe ordinea de zi. Principalul proiect îl reprezintă aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Băile Herculane pentru anul 2014, precum şi a listei de investiţii la nivelul oraşului în acest an.

De asemenea, va fi aprobat Planul de lucrări de interes local pentru persoanele beneficiare de ajutor social, precum şi cel al reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ care vor funcţiona în Băile Herculane în anul şcolar 2014-2015.

Un proiect important pe ordinea de zi a şedinţei este stabilirea criteriilor ordinii de prioritate şi a punctajului în soluţionarea cererilor pentru repartizarea locuinţelor sociale. Totodată, consilierii locali vor dezbate proiectul de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune al oraşului Băile Herculane pentru Pavilionul 12, fostul Hotel Traian, în prezent monument istoric şi vor fi abordate diverse probleme la nivelul oraşului de pe Valea Cernei.