Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă: “Premierul şi-a asumat culpa tuturor”

Mocioalca-2

Clasa politică de la Bucureşti a făcut un pas înapoi. Președintele Klaus Iohannis a anunţat că a primit demisia premierului Victor Ponta. Iohannis a precizat că, până la sfârșitul acestei săptămâni, vrea să finalizeze prima rundă de consultări pentru a avea o imagine despre cum văd partidele soluționarea acestei situații.

Liviu Dragnea a anunţat, la rândul său,  că primul ministru Victor Ponta va gestiona problemele guvernamentale până când se va găsi o altă soluţie.

Contactat telefonic, preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă a declarat în exculsivitate pentru Radio România Reşiţa că: “Nu este uşor să comentez un astfel de eveniment. Aş vrea să vă spun că premierul nu are nicio vină în legătură cu evenimentele tragice care s-au întâmplat în ultimul timp însă şi-a asumat culpa tuturor şi şi-a depus mandatul. Sigur că o dată cu el şi-a depus mandatul şi întreg Guvernul României, iar ceea ce va urma nu mai depinde de PSD“.

Declaraţia preşedintelui PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă:

Partidele politice îşi fac socotelile pentru a da noul premier al României. În timp ce PSD pregăteşte un nume de nerefuzat, aşa cum a declarat chiar Liviu Dragnea, liberalii cer alegeri anticipate. Variantă susţinută şi de alte partide minoritare în Parlamenţ printre care şi UDMR. Parlamentarii maghiari susţin, însă, şi ideea unui guvern tehnocrat sau a unui guvern minoritar al opoziţiei. (Alina Bradaci)

De același autor

Related Articles