[AUDIO] Preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca, implicat într-un accident fără victime

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca a fost implicat aseară într-un accident rutier, produs pe DN 6, între Caransebeş şi Constantin Daicoviciu. Romeo Dunca se afla la volanul maşinii de serviciu şi a fost lovit din spate de un autocamion, după care a fost proiectat într-un alt autoturism.

Ajunşi la faţa locului, poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au stabilit că în jurul orei 17.00, în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Reşiţa, conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, pe DN 6, în afara localităţii Căvăran, din direcţia Caransebeş către Lugoj, nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 54 de ani, din Reşiţa, lovindu-l în partea din spate şi proiectându-l într-un alt autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din judeţul Dolj.

În urma accidentului, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale, fiind înregistrate avarii la cele trei autovehicule implicate. Cei 3 conducători auto au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

“Culpa este a șoferului din spate și reparația se va face pe RCA-ul conducătorului auto. Eu sunt bine mersi, rezist la lovituri și din față și din spate. Iată că am scăpat”, a declarat Romeo Dunca.

De același autor

Related Articles