Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca a fost confirmat pozitiv la testarea cu Covid 19. În urma diagnosticării, noul şef al administraţiei judeţene se află în izolare la domiciliu şi afirmă că se simte foarte bine în acest moment, fără simptomele specifice generate de acest virus:

Stau acasă și aștept să mă contacteze DSP-ul și voi intra în programul pe care reprezentanții acestei instituții mi-l vor transmite. Chiar acum am încheiat 10 ture de bazin și mi-am luat temperatura corpului. Am 36 de grade. Nu am simptome, dar în urmă cu două zile m-a luat puțin amețeala și am avut 38 de grade. Eu lucrez și de pe telefon, rezolv multe lucruri în acest mod. Aștept să treacă perioada de izolare și să mă întorc la lucru, pentru că avem multe lucruri de făcut în Caraș-Severin și pentru locuitorii acestui județ“, a transmis Romeo Dunca.

Romeo Dunca nu renunță însă la ideea desființării Direcției de Drumuri Județene

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin și-a reiterat poziția cu privire la desființarea Direcției de Drumuri Județene, instituție pe care a vizitat-o pe data de 8 octombrie, atunci când a vorbit despre bugetul alocat drumurilor și salariile direcției, cu directorul Gabriel Știka. Dunca afirmă că pentru o eficientizare a serviciilor care se ocupă de reabilitarea infrastructurii rutiere din judeţul Caraş-Severin este nevoie ca această direcție să fie restructurată iar cei mai buni specialiști să funcționeze în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin sub atenta sa coordonare.

De asemenea, astăzi, în sala mare a Consiliului Județean a avut loc o ședință a comisiei de studiu a organigramei, comisie nominalizată de președintele ales Romeo Dunca și condusă de consilierul judeţean Dan Stan.