Premierul Ludovic Orban va fi prezenţ vineri, 21 august, de la ora 14.15, la recepţia lucrărilor de asfaltare străzi în localitatea Măureni, investiţie a Ministerului Dezvoltării Regionale, prin Compania Naţională de Investiţii. La Primăria Măureni se va întâlni cu presa.

În continuare, Ludovic Orban va merge în Timiş. De la ora 16.00 va vizita şantierul variantei de ocolire Timişoara-Sud şi va participa la prezentarea proiectului pentru realizarea variantei de ocolire. De la 17.30, va fi prezent la semnarea contractelor de finanţare din fonduri europene „Creşterea capacităţii de reacţie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2” şi „Dotarea centrelor sociale “Inocenţiu M. Klein” şi “Sfântul Francisc” Timişoara în contextul crizei sanitare COVID 19”.

Tot la Timişoara, de la ora 20.00, premierul Ludovic Orban va lua parte la prezentarea Planului Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, în contextul noului Cadru financiar al Uniunii Europene 2021-2027. Evenimentul este organizat de Ministerul Fondurilor Europene şi Agenţia de Dezvoltare Regională Vest.