Prefectul Cristian Gâfu se declară nemulţumit de activităţile de salubrizare din judeţul Caraș-Severin!

Instituţia Prefectului Judeţului Caraş-Severin a organizat ieri, 25 noiembrie 2020, la sediul Palatului Administrativ în sala de ședințe de la etajul I, şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din judeţul Caraş-Severin.

În cadrul şedinţei au fost abordate mai multe subiecte, printre care menţionăm: verificarea respectării prevederilor legale privind protecţia consumatorilor în unităţile de alimentaţie publică şi în structurile de cazare turistică, informare privind situaţia monumentelor istorice şi a monumentelor de for public dedicate eroilor din judeţul Caraş-Severin, informare cu privire la activităţile de salubrizare desfăşurate la nivelul localităţilor urbane dar şi informarea privind colectarea deşeurilor la nivelul judeţului Caraş-Severin.

În cadrul întâlnirii au fost luate şi o serie de măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV2, precum și măsuri pentru stimularea ocupării forței de muncă.

Prefectul judeţului s-a declarat nemulţumit de activităţile de salubrizare din judeţul nostru. Cei care nu au pus în aplicare contractele încheiate au fost întrebaţi dacă până la data termenului legal, pe 15 decembrie, vor reuşi să remedieze problemele. Aceştia nu au putut garanta acest lucru, drept pentru care Cristian Gâfu i-a informat că, în cazul nerespectării acestui termen, se vor aplica sancţiunile prevăzute de lege.