[FOTO-AUDIO] Preambul sportiv la aniversarea Radio Reşiţa! „Hai o tură pân’ la Şură!” a fost un succes


Radio Reşiţa împlineşte 25 de ani! Un jubileu de care am ţinut să ne bucurăm împreună cu prietenii care ne ascultă zi de zi. Să fim alături – de această dată nu doar pe unde hertziene, ci faţă în faţă, inimă lângă inimă, şi chiar… roată lângă roată, aşa cum s-a întâmplat sâmbătă, 7 august în prima zi a sărbătorii radioului reşiţean. „Hai o tură pân’ la Şură” a fost îndemnul lansat de Radio Reşiţa tuturor amatorilor de mişcare pe două roţi.


Din centrul civic, multicolora caravană a bicicletelor a pornit spre lacul Secu. Începători şi avansaţi au pedalat alături, într-o aventură a bunei dispoziţii – şi nimeni n-a fost lăsat în urmă. S-a mers în coloană, cu pauze pentru odihnă şi hidratare, de-a lungul unui traseu care şerpuieşte prin pădure până în Poiana de la Şură. N-a fost greu deloc, iar timpul a trecut în zbor.

Sus, alte momente plăcute: relaxare, socializare şi o petrecere populară bănăţeană cu solişti şi instrumentişti de top.


 „În Banatul de la Munte cântă bănăţeni de frunte” s-a intitulat primul cadou muzical pe care Radio Reşiţa l-a oferit cărăşenilor, sâmbătă, 7 august în poiana de la Şură. Iar duminică seara, petrecerea va continua în centrul municipiului cu un concert aniversar pe care nu trebuie să-l rataţi!