Pompierii militari cărășeni au intervenit noaptea trecută la două accidente rutiere petrecute pe raza județului, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, Adrian Manofu.

Un prim accident, a avut loc în municipiul Reșița, în zona Pasajului Nera. Acolo, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul de pe marginea drumului. Pompierii au intervenit cu un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, alături de un echipaj al SAJ.

Șoferul autoturismului implicat în accident a fost preluat de către echipajul SAJ, dar acesta a refuzat transportul la spital. Echipajul de pompieri militari a asigurat măsurile PSI la locul accidentului și spălarea carosabilului de ulei scurs din autoturismul avariat.

Al doilea accident rutier a avut loc la intrarea în localitatea Slatina Timiș, unde un autoturism s-a răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, în șanțul de pe marginea drumului.

S-a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și un echipaj cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș. La locul accidentului pompierii nu au găsit persoane încarcerate sau care să aibă nevoie de îngrijiri medicale, șoferul ieșind singur din autoturismul răsturnat, refuzând transportul la spital.